Liberalii se opun impozitului forfetar.

“Ludovic Orban – prim-vicepreşedinte PNL:
Biroul Politic al Partidului Naţional Liberal a luat în dezbatere propunerile din ordonanţa de rectificare a bugetului de stat referitoare la modalitatea de calcul a impozitului forfetar pentru întreprinderile mici, şi anume introducerea unui impozit forfetar de 650 milioane lei vechi, impozit anual.
De asemenea, am analizat din propunerile din ordonanţă propunerea de supraimpozitare pentru veniturile mai mari decât veniturile preşedintelui. Am luat decizia să facem o campanie publică împotriva modalităţii de calcul, a introducerii acestui tip de impozit forfetar plecând de la următoarea idee: în perioade de criză nicio măsură de creştere a fiscalităţii nu are efect favorabil asupra economiei. Modalitatea de calcul a impozitului forfetar va pune în pericol locurile de muncă a minim 500.000 români deoarece microfirmele la care lucrează vor fi obligate să-şi închidă activitatea deoarece nu vor avea capacitatea de a plăti acest impozit forfetar.
Este inadmisibil pentru un Guvern care proclamă că vrea să apere locurile de muncă, să creeze locurile de muncă să ia astfel de măsuri care riscă să ducă la pierderea a peste 500.000 locuri de muncă.
Ne vom asocia cu toate organizaţiile patronale ale micilor întreprinzători care sunt afectaţi de această măsură pentru a determina respingerea acestei aberaţii economice pe care vrea s-o instituie Guvernul.”

Reclame

~ de josephusflavius pe aprilie 9, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: