PNT, cel mai bun comunicat despre revolta basarabenilor

“La Chişinău este revoluţie, pentru că Basarabia vrea să se unească cu Ţara! Manipularea campaniei electorale şi falsificarea rezultatului alegerilor confirmă ceea ce ştim din proprie experienţă: comuniştii nu sunt democraţi şi nu cedează de bună voie puterea! Douăzeci de ani după ce regimurile comuniste din Europa Centrală şi de Est s-au prăbuşit, a venit rândul Moldovei. Acum, acolo, fraţii noştri luptă pentru libertate, pentru democraţie, pentru prosperitate!

La Bucureşti şi în câteva mari oraşe ale României, au loc manifestaţii spontane de solidarizare cu românii de dincolo de Prut. Toţi cei care simţim româneşte încercăm să facem ceva, măcar să-i încurajăm şi să-i susţinem pe fraţii noştri. Este de neînţeles şi ne revoltă lipsa de reacţie a celui mai autorizat reprezentant al României: preşedintele ţării. România este acuzată şi insultată de un fost general kaghebist, iar autorităţile ţării, în frunte cu preşedintele, tac!

PNŢCD cere autorităţilor Statului român, în primul rând preşedintelui Traian Băsescu, să rupă tăcerea, să afirme opţiunile Ţării şi să acţioneze pentru dispariţia frontierelor care îi mai despart pe români!”

Gheorghe Ciuhandu

Reclame

~ de josephusflavius pe aprilie 9, 2009.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: